HOE HET BEGON

De club begon in 2004 onder de naam H-DC Haguelands. Daarvoor bestond de Harley club al, eerst als HOG South Holland Chapter en vanaf 2000 als HOG Rijswijk Chapter en vanaf 2002 als HOG Sweet Lake Chapter.

In 2004 stopte de club met haar HOG-status en wilde ze lid worden van de Federation Harley-Davidson Clubs Europe (FH-DCE). 

In 2006 werd H-DC Haguelands kandidaat-lid van de Federatie, mede dankzij de steun van de FH-DCE clubs Voorschoten en Eindhoven.

Een jaar later stemden alle federatieclubs in Europa unaniem voor volledig lidmaatschap van H-DC Haguelands tijdens de President's Meeting in Ierland in 2007.

RIDE AND HAVE FUN

Is het motto van de H-DC Haguelands. Jaarlijks organiseert het bestuur in overleg met al haar enthousiaste leden tal van Ride Outs en Evenementen, zoals de opening Ride Out van de FH-DCN, een Charity Ride Out, de Zwoele avond Ride Out en de Kingsday Ride Out.

Daarnaast tal van evenementen zoals de nieuwjaarsreceptie, Ton’s Snertmoment, Het Stamppotten Moment en het Clubweekend. Al deze en vele andere activiteiten zijn te vinden op de Evenementenkalender op onze site. De uitnodigingen voor deze Ride Outs en Events sturen we ook per e-mail naar al onze leden.

De Ride Outs zijn veelal nationaal, maar we hebben ook internationale meerdaagse Ride Outs. Zoals de Super Rally van de FH-DCE.

Als de H-DC Haguelands en haar activiteiten je aanspreken, en je bent geïnteresseerd om lid te worden, vul dan het registratieformulier voor nieuwe leden in.

FH-DCE

De FH-DCE is de grootste community van volledig onafhankelijke Harley-Davidson Clubs (H-DC) ter wereld, met 38.000 leden in 120 clubs uit de meeste Europese landen. Zij zijn de enige motor liefhebbende organisatie die de naam en logo's van Harley-Davidson Motor Company, USA mag gebruiken.

Opgericht in 1991 en in 2000 onder Europees recht aanvaard als een E.E.I.G., een European economic interest group en daarom erkend en aanvaard onder het EU-recht. FH-DCE voldoet aan de EU-normen met betrekking tot organisatie en de FH-DCE Super Rally®-naam en het FH-DCE-logo zijn geregistreerde handelsmerken en het exclusieve eigendom van de FH-DCE-lidclubs.

De Federatie bestaat uit echte Harley Davidson Clubs. Als lid van de FH-DCE heb je steun en een stem, zowel in de wereld van Harley Davidson als in de wereld van het motorrijden. Rijden op een Harley Davidson geeft je de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken, andere landen te ontdekken en verschillende culturen te ontdekken.

KOM MET ONS RIJDEN!

WORD ONDERDEEL VAN
ONZE FAMILIE

Naar boven